Trading bots review. Is bots.io nu echt winstgevend?

trading bots review

Trading bots review in dit artikel gaan we op onderzoek of bots.io echt wel zo winstgevend en betrouwbaar is zoals ze beweren. Ook kom je meer te weten wat een trading bot is en hoe het werkt. Veel leesplezier.

Inhoudsopgave

Wat is een trading bot?

Trading bots zijn slimme algoritmes die getraind zijn om voor jou te handelen. Ze handelen 24/7, maken keuzes op basis van data en zijn immuun voor de emotie en paniek die menselijke handelaars voelen.

Trading bots review,Hoe werkt bots.io?

Eerst en vooral zul je de app bots.io moeten downloaden via de Appstore of Google Play Store. Omdat ze enkel via een app werken en niet via een webversie.

Eens je dit gedaan hebt open je de app en kom je zo in het dashboard terecht. Omdat dit de eerste keer is staat er een knop met “start je eerste bot” daar klik je op.

 

Je bot kiezen

Eens je op de knop hebt gedrukt  zie je een overzicht van alle bots waar je in kunt beleggen.  Als je op een bot klikt dan zie je vervolgens een beschrijving van de bot. Ook staan hier altijd de resultaten van voorgaande jaren bij omschreven. Zo krijg je een beeld waarin de bot belegd.

Trading bots review Geld storten

Onderaan de pagina van de bot die je geselecteerd hebt staat een grote knop “starten met deze bot”. Als je daarop klikt dan krijg je een scherm te zien. Hier kun je het bedrag intypen wat je in de bot wilt beleggen.

Als dit de eerste keer is dat je in de bot belegd dan wordt je omgeleid naar een scherm waar je een account kunt aanmaken en je bankrekening kunt koppelen.

Nu je dit allemaal gedaan hebt wil je u bots in het oog kunnen houden hoe ze het doen. Dit doe je in het dashboard hier krijg je een overzicht van je portofolio. Zoals  de waarde van je beleggingen en het totale rendement wat je per bot hebt behaald sinds dat je bent begonnen met beleggen.

 

Waarom voor bots.io kiezen?

Crypto handelen is een vak op zich. Doorgewinterde traders vergelijken dag in dag uit de prijs van honderden projecten, scrollen door charts en proberen met technische analyse uit te vogelen welke richting de markt uit zal gaan. Deze groep scoort soms mooie winsten… maar hen volgen is voor de gemiddelde investeerder onmogelijk: 95% van de particuliere investeerders maakt dan ook verlies.

Bots.io geeft jou de tools om winstgevend in cryptovaluta te handelen. De bots app bevat honderden automatische handelsstrategieën of “bots”: slimme algoritmes die getraind zijn om voor jou te handelen.

trading bots review

Is bots.io voor iedereen?

Het maakt niet uit of je nog nooit van cryptocurrencies hebt gehoord of dat je een doorgewinterde investeerder bent. bots.io is dus gemaakt om snel en makkelijk te begrijpen zonder diepgaande kennis.

Handel zelf

 • Hoge transactiekosten
 • Rendement afhankelijk van vaardigheid
 • Zeer tijdrovend
 • Beleggen vanaf €250,-
 • Uitproberen is schaars en complex

Handel met bots

 • Super lage transactiekosten
 • Slimmer rendement door A.I.
 • Handel vanaf €5
 • Gratis toegang tot alle bots
 • Bots doen het werk voor je

Wat voor kosten heb je bij de bots.io app?

 Als eerste worden er 0,2% transactiekosten gerekend voor het storten van geld op je rekening. Geld laten terugstorten kost je 1,5%. Daarnaast rekent de app 0,2% kosten voor elke transactie de bot maakt.

Zijn mijn fondsen veilig opgeslagen bij BOTS?

Bots biedt gebruikers een van de veiligste handelsomgevingen, het geld van al hun app-gebruikers is ondergebracht bij ‘Stichting BOTS Custodian’.

Trading bots review eindbeoordeling

 • Veilige en betrouwbare app
 • Leuk design
 • 10 euro welkombonus nu
 • Redelijk hoge commissie
8.5/10

Onze conclusie over de bots.io app is dat dit een een betrouwbare partij is. En zeker aan te raden voor zowel beginnende als meer ervaren traders. U kunt online een rekening openen in slechts één minuut en beginnen te beleggen vanaf slechts €5. Bots kan op elk moment worden opgezegd zonder verplichtingen. plus krijg je nu nog een welkomstbonus van 10 euro cadeau. Dus zeker de moeite waard om is te proberen.

Deel dit bericht!

Laatste nieuwe berichten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

topreview.be