Beste stofzuiger voor hondenharen. Ontdek hem nu hier!

beste stofzuiger voor hondenharen

Beste stofzuiger voor hondenharen snel overzicht!

beste stofzuiger voor hondenharen

1.

Miele Complete C3 Cat & Dog

beste stofzuiger voor hondenharen

2.

AEG LX7-2-ANIM Animal Edition

Miele blizard

3.

Miele Blizzard CX1 Cat & Dog PowerLine

Beste stofzuiger voor dierenharen

4.

Thomas-stofzuiger

5.

Rowenta Silence Force Allergy

bosch pro animal

6.

Bosch ProAnimal 

de beste stofzuiger voor hondenharen, iedere eigenaar van een hond kan dit wel gebruiken. Een hond verliest het hele jaar door wel haar het ene moment al wat meer dan het andere. Dit haar komt overal te zitten zoals op de vloer, tapijt en je zitbank, om dit gemakkelijk te kunnen verwijderen is het wel praktisch als je een goede stofzuiger hebt voor dierenharen. In dit artikel ga ik je zoektocht hiernaar een stuk eenvoudiger maken en de juiste tips geven waar je moet opletten bij de aankoop hiervan.

Inhoudsopgave

Hoe werkt een stofzuiger voor hondenharen?

De werking van een gewone stofzuiger en een stofzuiger voor dierenharen verschilt door het gebruik van verschillende zuigmonden die bij het toestel zijn geleverd. Zo heb je een

 • Mini-turboborstel deze is geschikt voor het verwijderen van dierenharen op meubilair.
 • Turbo-zuigborstel is dan weer geschikt om het dierenhaar uit het tapijt te verwijderen door de roterende borstel wordt op een effectieve manier haren en vuildeeltjes uit het tapijt verwijderd.

Waarom de beste stofzuiger voor hondenharen kopen?

Je hond of kat verliest het hele jaar door haren. De ene moment al wat meer als de andere, deze liggen voornamelijk op de vloer. Maar kunnen ook op het tapijt en de zetel komen en zijn net daar moeilijker te verwijderen met een gewone stofzuiger. Met een stofzuiger zul je veel kracht moeten zetten waardoor je zitbank of tapijt sneller zal verslijten. Met de beste stofzuiger voor hondenharen zal deze klus veel gemakkelijker gaan door de extra opzetstukken zoals de turboborstel of de dierenhaarborstel, ook heeft dit toestel meer zuigkracht als een gewone stofzuiger.

Waar let je op bij de aankoop hiervan?

 • Verschillende zuigmonden (opzetstukken): De beste stofzuiger voor hondenharen is voorzien van verschillende zuigmonden zoals de min-turboborstel voor het meubilair of de Turbo-zuigborstel om het haar uit het tapijt te krijgen.
 • Zuigkracht: Dit is wel bepalend voor het effectief en snel opzuigen van het hondenhaar.
 • Met of zonder zak: Dit kan voordeliger zijn omdat de kost van het aankopen van zakken wegvalt. Maar je moet wel elke keer je het toestel gebruikt hebt het opvangbak van het stof leegmaken bij het toestel zonder zak.
 • Filter: De meeste stofzuigers voor hondenharen zijn voorzien van een HEPA-filter dit is praktisch voor mensen met een allergie ook voorkomt dit slechte geurtjes.
 • Lengte van het snoer: Zodat je dus niet steeds van stopcontact hoeft te wisselen.

Top-3 beste stofzuiger voor hondenharen

1. Miele Complete C3 Cat & Dog

miele cat &dog
 • Eenvoudig in gebruik
 • Regelbare stang
 • Goede prijs
 • Kleinere wielen

Productbeschrijving

 

De Miele Complete C3 Cat & Dog stofzuiger met zak is ideaal voor mensen met dieren in huis. Door het AirClean-filter worden geurtjes geneutraliseerd en is de uitblaaslucht schoon. Daarnaast bevat de Miele Complete C3 Cat & Dog een Turboborstel, waarmee haren gemakkelijk opgezogen kunnen worden, zelf van tapijt of een vloerkleed. Zoek je een zeer krachtige stofzuiger die ook nog eens schone lucht uitblaast? Kies dan voor de Miele Complete C3 Cat & Dog Stofzuiger met zak.

Gemak

 

De Complete C3-lijn van Miele is van alle gemakken voorzien. Het snoer wordt met 1 druk op de knop automatisch in zijn geheel opgerold. De toebehoren passen netjes in de stofzuiger zodat deze nooit los in de poetskast hoeven rond te zwerven. Als je ze zuigkracht wil aanpassen kan dit zonder bukken; een duidelijke plus/min-voetbediening maakt dit heel eenvoudig.

Air-Clean hygiënefilteringsysteem

 

De uitstekende filterwerking van Miele-stofzuigers berust op een meervoudig filtersysteem. Het bestaat uit de innovatieve Miele HyClean-stofzuigerzak, het motorfilter en het Miele-uitblaasfilter. Deze componenten zorgen er samen voor dat meer dan 99,9% van het fijne stof wordt gefilterd. Je kan rustig ademhalen. Bij Miele kan je kiezen uit drie verschillende uitblaasfilters: de AirClean Filter heeft een effectieve filtercapaciteit voor alledaags gebruik. Dankzij deze uitblaasfilters is de uitgeblazen lucht properder dan de lucht voor het zuigen.

De beste resultaten

De reinigingsprestaties van een stofzuiger hangen dus niet alleen af van het motorvermogen. Miele-stofzuigers onderscheiden zich ook door een ingenieuze behuizing. Deze zorgt ervoor dat er een perfecte geleiding van de lucht via de zuigmond, zuigbuis en slang plaatsvindt. Hierdoor kan de kracht die door de motor is opgewekt ook daadwerkelijk omgezet worden in optimale zuigkracht, zodat jouw vloer perfect wordt gereinigd.

2. AEG LX7-2-ANIM Animal Edition

beste stofzuiger voor hondenharen
 • Uitstekende prijs
 • Handig in gebruik
 • Stil toestel
 • Opvangbakje redelijk klein

Productbeschrijving

 

De AEG LX7-2-ANIM is een stofzuiger zonder zak die ideaal is voor een huis met voornamelijk harde vloeren en parket. De stofzuiger heeft een erg sterke zuigkracht op harde vloeren. Heb je ook huisdieren? Het opzuigen van honden- en kattenharen is geen probleem voor de AEG LX7-2-ANIM dankzij de speciale turboborstel. Daarnaast wordt deze stofzuiger standaard geleverd met een speciale parketborstel, speciaal geschikt voor meer kwetsbare vloersoorten zoals marmer en onbehandeld hout. Het gewicht van 5 kg is voor een stofzuiger erg licht. Hij beweegt daardoor soepel en je tilt hem makkelijk op. De AEG LX7-2-ANIM heeft een vrij kort snoer van 6 m, waardoor hij vooral geschikt is voor kleinere ruimtes.

Productvoordelen van dit toestel:

 

Erg sterke zuigkracht op harde vloeren.

Handige draaiknop om de zuigkracht te bedienen.

Hygiënisch te legen opvangbak met Easy Empty Systeem

Vergrendelbare telescopische buis die je gemakkelijk op je lengte aan kunt passen

Wis je dat je

Het stofreservoir is met 1,4 liter wat aan de kleine kant en zal je dus vaker moeten legen.
Heeft een snoerlengte van 6m en is gemiddeld iets korter dan dat van andere stofzuigers

 Stofzuiger zonder zak wordt standaard geleverd met:

 • Handige combizuigmond voor zowel harde vloeren als laagpolig tapijt.
 • Praktische turboborstel voor hoogpolig tapijt en/of dierenharen.
 • Kierenzuigmond voor de moeilijk bereikbare kieren en spleten.
 • Extra parketborstel voor meer kwetsbare vloersoorten als marmer of onbehandeld hout.

Wat maakt de Stofzuiger zonder zak bijzonder:

 

Stil

De AEG LX7-2-ANIM is zo ontworpen dat je kunt stofzuigen zonder veel lawaai, het geluidsniveau van deze zakloze stofzuiger is 74 db. Dit komt doordat de stofzuiger is uitgerust met het Silence Pro systeem. De motor met geoptimaliseerde geluidsisolatie zorgt er samen met de DustPro zuigmond dat je stiller kunt stofzuigen.

Gemakkelijk te legen opvangbak

Het Easy Empty systeem zorgt ervoor dat het stof dat je hebt opgenomen tijdens het stofzuigen gemakkelijk verwijderd kan worden. Zo houd jij je huis altijd schoon en stofvrij. Je neemt gewoon de 1.4 liter stof opvangbak eruit en maakt deze handig en snel leeg in je vuilcontainer.

Hondenharen

Heb je huisdieren? Dan is deze speciale stofzuiger ideaal. Met de speciale zuigmondset verwijder je gemakkelijk alle dierenharen in huis zonder dat het je veel moeite kost. De zuigmondset bestaat uit een platte en brede zuigmond en een mini turbo borstel.

Allergievriendelijk

Met het wasbare hygiëne- of allergie plus-filter is de AEG LX7-2-ANIM perfect uitgerust om allergenen en andere verontreinigende stoffen tegen te houden zodat ze niet opnieuw in de lucht terecht komen. Ideaal voor wanneer je een allergie hebt of hier gevoelig voor bent. Doordat het filter wasbaar is hoeft deze niet vervangen te worden.

Vergrendelbare telescopische buis

De vergrendelbare telescopische buis kan gemakkelijk aan je lengte worden aangepast. De buis is vervolgens gemakkelijk te ontgrendelen wanneer je accessoires op de slang wilt bevestigen. Bijvoorbeeld bij het schoonmaken van meubels.

3. Miele Blizzard CX1 Cat & Dog power line

Miele blizard
 • Krachtig toestel
 • Zeer stil
 • Handig in gebruik
 • Kort snoer

Productbeschrijving

 

De Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine is een stofzuiger zonder zak die ideaal is voor een huis met zowel harde als zachte vloeren. De stofzuiger heeft een A-prestatie voor stofopname op harde vloeren, wat staat voor een erg sterke zuigkracht. Heb je een stofallergie? Deze stofzuiger heeft een HEPA 15-filter dat 99,9995% van de stofdeeltjes filtert. Hierdoor is deze stofzuiger erg geschikt voor mensen met een stofallergie. Heb je ook huisdieren? Het opzuigen van honden- en kattenharen is geen probleem voor de Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine dankzij de speciale dierenharenborstel. De Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine heeft een snoerlengte van 6,5 m. Dat is niet extreem lang, maar prima voor een gemiddelde kamer of een kleinere verdieping.

De Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine – stofzuiger zonder zak wordt standaard geleverd met:

 

Handige combizuigmond voor zowel harde vloeren als laagpolig tapijt.
Praktische turboborstel voor hoogpolig tapijt en/of dierenharen.
Kierenzuigmond voor de moeilijk bereikbare kieren en spleten.
Extra meubelborstel, ideaal voor het schoonmaken van meubels of gordijnen.
Speciale dierenharenborstel voor het weghalen van honden- of kattenharen.
De turboborstel verwijdert alle haren en pluizen.
Het HEPA-air-clean-filter neutraliseert geurtjes van dierenharen: ook de kleinste deeltjes, zoals fijnstof en allergenen, worden voor 99,999 % door het systeem gefilterd.

Productvoordelen van dit toestel:


Ook geschikt voor mensen met een stofallergie vanwege het HEPA 15-filter.
Erg sterke zuigkracht op harde vloeren.
Sterke zuigkracht op zachte vloeren.
Meerdere zuigmonden meegeleverd.
Een hygiënisch resultaat doordat grof vuil en fijnstof uitstekend van elkaar gescheiden worden: het grove vuil belandt in het transparante stofreservoir, het fijnstof in een apart reservoir met fijnstoffilter.
Niet meer bukken met de elektronische zuigkrachtregeling met voetbediening (+/-)
Geïntegreerde 3-delige accessoires: Ze zijn stofvrij opgeborgen onder de klep en zijn daardoor altijd bij de hand.

Goed om te weten:


Het gewicht van 8,71 kg is voor een stofzuiger aan de zware kant. Houd er rekening mee dat je hem misschien wat minder soepel de trap op tilt.
Automatisch Comfort-oprolsnoersysteem: met één druk op de knop rolt het hele snoer op
Grote vlakken stofzuigen binnen een actieradius van 11 meter

Ik hoop dat jullie dankzij dit artikel gemakkelijker de aankoop van de beste stofzuiger voor hondenharen kunnen doen.

Deel dit bericht!

Laatste nieuwe berichten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

topreview.be