Beste pre workout van het moment nu.

Beste pre workout

Beste pre workout snel overzicht!

voedingsupplement

1.

Rebuild Nutrition Pre-Workout

voedingssupplement

2.

Applied Nutrition – ABE Ultimate Pre-Workout

Beste pre workout

4.

Fly Lab Pre Workout

Beste pre workout

5.

Body & Fit Ripped Pre-Workout

Beste pre workout

6.

N.O.-Xplode 3.0 – Pre Workout

het nemen van een pre workout voor de training stimuleert de focus, kracht en energie. Ook geven ze je een goede pomp of betere doorbloeding naar je spieren. Omdat er tegenwoordig zo veel keuze is in de verschillende pre workout ga ik in dit artikel jullie helpen de beste pre workout van nu te vinden.

Inhoudsopgave

Wat is een pre-workout?

Een pre workout helpt je om voor de training meer energie te krijgen en alerter te zijn. Ook helpt het tegen vermoeidheid en geeft het meer doorbloeding naar je spieren zodat je hierdoor intensiever kunt trainen en zo betere resultaten behaald. een pre-workout kan je net die boost geven die je nodig  hebt  om een hoger niveau te bereiken in je trainingssessie.

Welke ingrediënten bevatten deze producten?

Er kunnen grote aantallen verschillende ingrediënten in een pre-workoutformule zitten. Echter is er wel  een bepaalde consistentie in pre-workouts. Hieronder volgen de meest algemene ingrediënten en de effecten hiervan.

 • Cafeïne: Het is een stof waarvan al jaren bekend is dat het een positief effect heeft op de sportprestatie. Voornamelijk bij duursporters heeft cafeïne een positief effect omdat dit het centrale zenuwstelsel stimuleert. Er wordt bovendien gezegd dat het bij sprinters de reactietijd zou doen versnellen en bij krachtsporters zou het de maximale kracht doen toenemen. De aan te raden dosis is over het algemeen 3 tot 5mg per kg lichaamsgewicht.
 • Creatine: Zorgt voor energie bij korte, intensieve inspanningen. Ons lichaam maakt via de lever en de nieren reeds zelf creatine aan. We kunnen creatine ook binnenkrijgen via voeding, voornamelijk via vlees. Creatine verbetert de sportprestaties, verkort de hersteltijd en stelt de vermoeidheid uit bij korte en intensieve inspanningen. Let wel op dat het lichaamsgewicht met 1 a 2 kg kan toenemen omdat creatine ook wordt gebonden aan water in ons lichaam. daarnaast kan creatine zorgen voor een gevoel van een verhoogde spierspanning.
 • Bèta-alanine: Leidt in het lichaam tot een hoger gehalte aan carotine in de spier. De carnosine op zich zorgt dat de verzuring in de spier verminderd en we de inspanning dus langer kunnen volhouden.
 • Taurine: Is een aminozuur, wordt meestal gebruikt als smaakversterker in voornamelijk sportdranken.
 • Arginine: Deze stof verhoogt de secretie van het groeihormoon. Maar dan moeten ze wel in hoge dosissen genomen worden. In de meeste preparaten die op de markt zijn zit er een te lage dosis in om er effect van te hebben.
 • B-vitamines: B-vitamines leveren een bijdrage aan een gezond energie-opwekkend metabolisme en de vermindering van vermoeidheid en uitputting.
 • Magnesium: Is goed voor de spieropbouw, spierkracht en uithoudingsvermogen. Een tekort aan magnesium kan in verband worden gebracht met krampen en steken in de zij. Bij magnesium moet je opletten dat je er niet te veel van binnen krijgt, want dit kan gevaarlijk zijn. Wanneer de nieren niet goed werken, kan een overdosis zelfs een hartstilstand veroorzaken.

Wat is het aanbevolen gebruik?

Het aanbevolen gebruik staat dus altijd op de verpakking. Maar over het algemeen los je  1 schep poeder op in 250 tot 500 ml water of sap. En dit doe je ongeveer 20 a 30 min voordat je begint aan je workout. De juiste timing hangt van persoon tot persoon af.  Het is goed om te experimenteren met wat het best bij je past.

Zijn pre-workouts wel veilig voor mij?

Pre-workouts zijn veilig voor gezonde volwassenen, zolang je het aanbevolen gebruik volgt. Deze producten volgen strikte Europese regels voor veiligheid. Zoals geldt voor alle supplementen, adviseren ze mensen met een medische aandoening of die medicijnen innemen, even als personen die zwanger zijn of borstvoeding geven, om het advies van hun huisarts te volgen.

Beste pre-workout top-3

1. Rebuild Nutrition Pre-Workout

voedingsupplement
 • Smaakt lekker
 • Geeft veel energie
 • Heerlijke pomp maar geen crash.
 • Enkel 3 smaken

Productbeschrijving

 

 Geeft een extreme energie boost

 Per Scoop 400 mg cafeïne (5 espresso’s)

 Meer kracht

 Draagt bij aan meer focus

 Draagt bij aan meer uithoudingsvermogen

 Haal het maximale uit je trainingen

 Geen crash

Voor de sporter die graag het maximale uit het maximale wil halen heeft Rebuild Nutrition lab een extreme pre-workout ontwikkeld. Met maar liefst 5 espresso’s erin aan cafeïne en verder alleen de meest werkzame ingrediënten in een hoge dosering heeft ontwikkeld is de kwalitatieve pre-workout van Rebuild Nutrition een ware uitkomst. Dankzij de perfecte mix van hoogwaardige natuurlijke (planten extracten) ingrediënten is het de sterkste formule op de markt.

2. Applied Nutrition - ABE Ultimate Pre-Workout

voedingssupplement
 • Goede focus
 • Mixed super goed
 • Voldoet aan verwachting
 • 1 scoop niet genoeg

Productbeschrijving

Ben jij ook na werk of school ook altijd ’te moe’ om nog te gaan sporten? Wij snappen je als geen ander, daarom hebben wij de unieke Pre-Workout ontwikkelt waardoor je een boost ervaart als nooit tevoren!

Voordelen van ABE Ultimate Pre-Workout


– Ongekende boost: Tot wel 80% meer energie
–  Toename uithoudingsvermogen: Behaal het maximaal aantal herhalingen en houd je workout langer vol
– Toename focus: Je bent intenser met je workout bezig waardoor je meer resultaat boekt
–  Stimuleert vetverbranding
–  Heerlijke smaak: Verfrissend en fruitige smaak

3. Blast!

workout
 • Goede smaak
 • Lekkere pump
 • Energieboost
 • Lost minder goed op

Productbeschrijving

Ben je op zoek naar een efficiënte manier om jouw training naar een hoger niveau te tillen, maar dan wel op basis van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten? Dan is Blast! iets voor jou. Met enkel de beste ingrediënten zoals citruline malaat , beta-alanine , taurine en cafeïne weet je zeker dat je je geen zorgen hoeft te maken over nare bijwerkingen. En om dit zo efficiënt mogelijk te houden hebben wij Blast! ontwikkeld voor slechts €0,83 per serving. Zo heb je niet alleen een effectieve, maar ook voordelige pre-workout voor je training

Start jouw training goed


Blast! kun je gebruiken bij iedere vorm van sport, of je nou wilt knallen in de gym of een zware sprinttraining op de planning hebt staan. Dit kwalitatief hoogwaardig product maakt enkel gebruik van de beste en bewezen ingrediënten. We hebben er dus bewust geen creatine aan toegevoegd, zodat je zelf beslist of je dit er nog naast wilt gebruiken. Iedere pot bevat 30 doseringen en is verkrijgbaar in 4 heerlijk frisse smaken.

Ik hoop dat jullie dankzij dit artikel gemakkelijker de aankoop van de beste pre-workout kunnen doen.

Deel dit bericht!

Laatste nieuwe berichten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

topreview.be