Beste elektrische step van nu.

elektrische step

Als je tegenwoordig door de straten wandelt, is de kans groot dat je een hippe en stijlvolle elektrische step tegenkomt. Maar wat maakt deze trendy voertuigen zo populair? Het antwoord is simpel: ze zijn super handig en compact! Je kunt ze gemakkelijk meenemen op de trein, tram of bus, waardoor je tijd en geld bespaart en sneller op je bestemming aankomt.

Het enige probleem? Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende elektrische steps op de markt dat het moeilijk kan zijn om te beslissen welke het beste bij jou past. Gelukkig ben je hier op de juiste plek beland! In dit artikel help ik je bij het vinden van de perfecte elektrische step die aan jouw eisen en budget voldoet. Of je nu op zoek bent naar een supersnelle en krachtige step voor dagelijks gebruik of een betaalbare optie voor een kortere afstand, ik heb alles voor je op een rijtje gezet.

Dus waar wacht je nog op? Laten we op zoek gaan naar jouw ideale elektrische step en snel en stijlvol door de stad cruisen!

Inhoudsopgave

De beste elektrische step uit ons uitgebreid onderzoek is

1. Kick&Move - Elektrische Step - E Scooter

Beste elektrische step
 • Goede kwaliteit
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Stevig materiaal
 • Niks op aan te merken

De Kick&Move – Elektrische Step Eenvoudig onderweg is het perfecte vervoersmiddel voor jouw dagelijkse woon-werkverkeer of om snel door de stad te manoeuvreren. Met een maximumsnelheid van 32 km/u en een bereik van 25-35 km, ben je snel en efficiënt op je bestemming. Het opvouwbare en draagbare ontwerp maakt het gemakkelijk om de step mee te nemen in de trein of kofferbak van een auto. Bovendien is de step uitgerust met verschillende veiligheidsfuncties, zoals een snelheidsmeter, schijfremmen en een regeneratief ABS-antiblokkeersysteem. De Kick&Move elektrische step is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen en heeft een maximaal draagvermogen van 120 kg. De stevige aluminium constructie zorgt voor extra duurzaamheid en met de gratis App kun je alle belangrijke informatie en parameters bekijken en de anti-diefstal functie activeren. Kies voor gemak en snelheid met de Kick&Move – Elektrische Step Eenvoudig onderweg.

Beste elektrische step en e-scooter van het moment top-6

Elektrische steps zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld en worden steeds populairder als praktisch en duurzaam vervoersmiddel. Maar met zoveel verschillende merken en modellen op de markt kan het lastig zijn om de beste elektrische step te vinden. Daarom hebben we hier een korte top-6 samengesteld van de beste elektrische steps op basis van prestaties, bereik, veiligheid en gebruiksgemak, zodat jij gemakkelijk de juiste keuze kunt maken.

beste elektrische step

1.

BluMill Elektrische Step met zadel

2.

Jivr Electrische Scooter Silver

3.

AyeWay Elektrische Step 

opvouwbare e-step

4.

Fast Trax X1 TURBO

elektrische step

5.

Doogo X8 Elektrische Step

E-Step voor Volwassenen

6.

iCruise IC10 Elektrische Step

Wat is een elektrische step?

Een elektrische step is een voertuig dat lijkt op een step, maar wordt aangedreven door een elektrische motor in plaats van door de voeten van de bestuurder. Ze worden vaak gebruikt als een milieuvriendelijk en efficiënt alternatief voor de auto of het openbaar vervoer voor korte afstanden. Sommige modellen hebben een beperkte snelheid en bereik, terwijl andere zijn ontworpen voor snelheid en prestaties.

Hoe rijd ik met een e-step?

Als je voor de eerste keer op een e-step stapt kan dit wel wat onwennig zijn. Maar eens je vertrokken bent is rijden met een e-step zeer gemakkelijk. 

 • Eerst zet je u e-step aan.
 • Zet 1 voet op de step en duw met de andere 2 keer af druk ondertussen de gashendel in en je bent vertrokken.
 • Zet je tweede voet ook op de e-step en geef gas tot je aan de gewenste snelheid bent.
 • Om te stoppen druk je de handrem in of verminder je met gas geven.

Heb je een verzekering nodig voor een elektrische step?

Een elektrische step zonder zadel en niet sneller dan 25 km/u bent u  niet verplicht te verzekeren. Ook een rijbewijs is niet nodig.

Bij een elektrische step met zadel en niet sneller dan 45 km/u bent u wel verplicht zich te verzekeren. Ook heb je hier een rijbewijs voor nodig, hetzelfde als je met een bromfiets klasse b zou rijden. Hier moet je ook een Europees gelijkvormigheidsattest kunnen voorleggen en u e-step ingeschreven zijn bij de DIV.

Vanaf welke leeftijd mag je een elektrische step gebruiken?

Er geldt vanaf nu een leeftijdsgrens van 16 jaar om een e-step te besturen. Er zijn wel enkele uitzonderingen zoals in woonerven en erven, op wegen die zijn voorbehouden voor voetgangers en fietsers. Ook in een speelstraat mag wie jonger is dan 16 jaar met een e-step rijden.

Wat mag je niet in het verkeer met een elektrische step?

 • Het is verboden om met je elektrische step op het trottoir te rijden. Hier gelden dezelfde regels als met de fiets, je moet dus op het fietspad rijden is er geen dan rijdt u op de rijbaan.
 • Vanaf heden is het verboden om met 2 personen op de elektrische fiets te rijden.
 • Voor elektrische steps zijn er tegenwoordig specifieke parkeerzones en zones met parkeerverbod. Deze zijn aangeduid met verkeersborden. Op plekken waar geen specifieke verkeersborden aanwezig zijn mag je parkeren op het trottoir op voorwaarde dat u de weg niet blokkeert voor andere personen.

Waar moet je op letten bij de aankoop van een elektrische step?

Motorvermogen:

Hoe meer vermogen de motor heeft des te sneller je accelereert en op snelheid komt. Het motorvermogen van de e-step wordt uitgedrukt in watt. Voor een kinderstep is een vermogen van 150 watt voldoende. Voor een volwassenen zou ik er één nemen van rond de 250-300 watt.

Actieradius:

Dit is het bereik van de accu in de elektrische step. Dit bepaald dus hoelang je kunt rijden met een opgeladen accu. Hoe groter het vermogen van de accu hoe langer je kan rijden maar hoe duurder ook de step zal kosten. In het algemeen kun je met de meeste e-steps een 15 tot 30 km rijden

Laadtijd:

De laadtijd van de accu is de tijd dat men nodig heeft om een lege accu van de e-step op te laden tot deze volledig vol is. Hierbij is hoe groter de accu hoe langer het zal duren eens deze terug opgeladen is.

Constructie en draagkracht

De meeste elektrische steps zijn uit aluminium gemaakt wat kwalitatief goed materiaal is en ook licht zodat je hem gemakkelijk kunt meenemen op de trein, tram of bus. nog enkele tips waar je op moet letten in verband met draagkracht en constructie

 • Kabels netjes weggewerkt in buisframe.
 • Anti-slip op voetplaat.
 • Kijk zeker na hoeveel gewicht de elektrische step kan dragen.
 • Of hij inklapbaar is of niet.
 • Verlichting standaard aanwezig is.

Wegligging:

Voor je u e-step koopt kun je best even nadenken voor op welk soort wegen je de elektrische step gaat gebruiken. Er is zoveel variatie in soorten banden dat dit wel een invloed daarop heeft. Sommige e-steps hebben zelfs vering om op hobbelige wegen het rijden wat comfortabeler te maken.

Voordelen van een elektrische step

Er zijn verschillende voordelen van het gebruik van een elektrische step in vergelijking met andere vervoersmiddelen:

 1. Milieuvriendelijk: Elektrische steps produceren geen uitlaatgassen, waardoor ze een duurzame optie zijn voor stedelijk vervoer.

 2. Efficiënt: Ze hebben een hogere energie-efficiëntie dan benzine-aangedreven voertuigen en produceren geen geluidsoverlast.

 3. Kosteneffectief: Deze zijn vaak goedkoper in aanschaf en onderhoud dan een auto of scooter.

 4. Flexibel: Elektrische steps zijn klein en wendbaar, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden gebruikt in drukke stadsomgevingen.

Onderhoud van je elektrische step

Het onderhoud van een elektrische step is over het algemeen eenvoudiger dan dat van een benzine-aangedreven voertuig, omdat er geen verbrandingsmotor is. Echter, er zijn nog steeds enkele zaken waar u op moet letten om ervoor te zorgen dat uw elektrische step veilig en efficiënt blijft functioneren. Hier zijn enkele tips voor het onderhoud van uw elektrische step:

 • Controleer de bandenspanning regelmatig: onjuist opgepompte banden kunnen leiden tot een verminderde prestatie en een verhoogd energieverbruik.

 • Hou de remmen schoon en gesmeerd: vuil en roest op de remmen kunnen ervoor zorgen dat de remmen minder efficiënt werken.

 • Bewaar uw elektrische step op een droge, veilige plek: vocht kan schade veroorzaken aan de elektrische componenten.

 • Laad de accu volledig op voordat u de step voor een langere tijd niet gebruikt: dit kan de levensduur van de accu verlengen.

 • Controleer regelmatig de snelheid van de step, de snelheidsmeter en de verlichting

 • Doe regelmatig onderhoud aan het frame en de wielen van de step

 • Houd de staat van de batterij in de gaten en vervang deze indien nodig.

 • Laat een specialist de elektrische componenten controleren en onderhouden indien nodig.

Als u deze tips volgt, kunt u de levensduur van uw elektrische step verlengen en ervoor zorgen dat deze veilig en efficiënt blijft functioneren.

Top-3 beste elektrische step voor volwassen uitgelicht!

1. Xiaomi Mi M365

beste e-step
 • Super handig
 • Goede kwaliteit
 • Makkelijk in gebruik
 • Niks op aan te merken

Productbeschrijving:

 

Met de Xiaomi Mi M365 Essential rij je veilig en snel naar jouw volgende bestemming. De elektrische step is uitgerust met een borstelloze motor die een constant vermogen heeft van 250 Watt en een piekvermogen van 500 Watt. Hiermee haalt de step een snelheid van maximaal 20 km/u. De batterij heeft daarnaast een capaciteit van 5200mAh en 187Wh waarmee je maar liefst 20 kilometer kunt afleggen! Zelfs heuvels van maximaal 10 procent kom je over met deze Mi M365 Lite Step. Op het handige display kan je de snelheid, snelheidsmodus en resterend batterijvermogen zien en met de knop kan je bijvoorbeeld de lampen aanzetten of van modus veranderen.

De Xiaomi Mi M365 Essential beschikt over een kinetisch energieterugwinningssysteem (KERS). Dankzij dit slimme systeem wordt de energie van een bewegen voertuig teruggewonnen tijdens het remmen. Hierdoor gaat de elektrische step dus nóg langer mee. Daarnaast is de step ook uitgerust met een geavanceerde cruise control die helpt een constante snelheid aan te houden. Doordat er eenvoudig verbinding gemaakt kan worden met Mi Home-app via Bluetooth zijn de rijsnelheid en het resterende vermogen direct en overzichtelijk te controleren. Ook zijn hier verschillende instellingen aan te passen, de step op slot te zetten of de laatste firmware te downloaden.

Praktisch en elegant design:

 

De Xiaomi Mi M365 Lite heeft een slank en elegant design. De step is eenvoudig en in slechts 3 seconden op te vouwen tot een klein pakket en vervolgens overal mee naartoe te nemen. De step weegt slechts 12 kg en heeft opgevouwen een hoogte van slechts 49 centimeter. Dat maakt deze step een ideaal vervoersmiddel om te gebruiken naar het werk, school of voor andere afspraken.

Het dubbele remsysteem van regeneratieve en schijfremmen op het achterwiel, E-ABS-systeem op het voorwiel biedt extra veiligheid tijdens het rijden. Hierdoor heeft de step een remafstand van slechts 1.1 meter. In gevaarlijke situaties staat de step dus vrij direct stil en worden ongelukken effectief voorkomen. Daarnaast is de Xiaomi Mi M365 Essential ook uitgerust met slipvaste en schokabsorberende 8.5 inch banden.

 • Maximale snelheid van 20km/u dankzij de krachtige 250W borstelloze motor
 • De accu’s van zeer hoge kwaliteit beloven een rijafstand van maar liefst 20km
 • Bespaart energie dankzij het kinetisch energieterugwinningssysteem
 • Behoud eenvoudig een constante snelheid dankzij de cruise control
 • Te verbinden met de Mi Home-app
 • Binnen no time op te vouwen en overal mee naartoe te nemen
 • Uitgerust met slip vaste en schokabsorberende 8,5 inch luchtbanden

2. Fast Trax X1 TURBO

opvouwbare e-step
 • Gebruiksvriendelijke app
 • Goede kwaliteit
 • Stevig materiaal
 • Geen contact mogelijk

Productbeschrijving:

Baanbrekende technologie instelbaar snelheid via APP in 3 modus, Top snelheid 31km/u.
Met maar liefst 500W maximaal output power!

gebruik:

Vouw in 3 eenvoudige stappen:Flip, vouw, clip. Gewoon flip naar beneden en de vouwen hendel te vouwen, en de scooter bel vangt op.

Een klink op het achterwiel. Het resultaat is een compacte en veilige vouwen ontwerp dat Perfect voor opbergen Elektrische Scooter weg thuis, in het kantoor, of in de kofferbak van een auto.

Gecontroleerde versnelling

Geven het gaspedaal een zachte neerwaartse push en pas de hoeveelheid druk

Tot u een comfortabele snelheid.

Batterij leven in een oogopslag

LCD display kennisgeving lichten, Bluetooth verbinding, snelheid op het dashboard

power knoppen:

Enkele druk op. Lange druk op om stilgelegd. Wanneer elektrische Scooter is op, een korte enkele druk zal schakelaar koplampen on/off.

Dubbele druk tussen normale en energiebesparende modi

Ritsnelheid tracking op de app:

Open je smartphone in uw dashboard. Eenvoudige paar je smartphone bluetooth en gebruik de APP

Naar de huidige snelheid, resterende vermogen, en andere real-tijd rijden statistieken, snelheid, totaal trip en deze reis bereik, schakeling aan/uit verlichting, automatische uitschakeling, batterij tracker en reis tracking. Firmware updates zorgen dat u altijd de beste rijden ervaring mogelijk.

Specificaties:

Motor 500W

Lithium Batterij 36V 358Wh

Band 8.5 inch Band

Top Snelheid 31 KM/H

Frame Materiaal Aluminiumlegering

Bereik 25-30KM

Vork Ijzer

Rem Front elektrische rem/Achter schijfrem

Aantal Snelheid 15 km/h,20 km/h,31 km/h via APP instelbaar

Handvat Bar Hoogte 110M

Lengte van Het Dek 58CM

Schokabsorptie Zachte rubberen Band schokabsorptie

Opladen Periode 4 uur

Max Belasting 120KGS

Bruto Gewicht 15 KG

Netto Gewicht 13 KG

Vouwen Grootte 107x43x53 CM

Produceren Maat 107x110x43 CM

Kleur Donker Zwart

3. Jivr Electrische Scooter

 • Handig vouwmechanisme
 • verwijderbare batterij
 • Niks op aan te merken

Productbeschrijving:

 

JIVR-scooter is een lichtgewicht opvouwbare elektrische step ontworpen voor woon-werkverkeer in de stad met een gemakkelijk verwijderbare batterij en volledig aanpasbare decks.

Deze heeft een 230Wh batterij die 20 km bereik biedt.

        Elektrisch:

 • Motor: 350W (750W piekvermogen)
 • Batterij: Panasonic Li-ion 36V 230Wh
 • Max snelheid: 25 km/u (3-staps snelheidsregeling)
 • Bereik: 20 km
   
 • Opvouwbaar:

 • Handig vouwmechanisme
 • Gewicht: 13 kg
 • 10-inch wielen

Top-3 beste elektrische step voor kinderen uitgelicht!

1. Denver Elektrische Step

Denver Elektrische Step
 • Goede kwaliteit 
 • makkelijk in gebruik
 • prijs/kwaliteit
 • Niks op aan te merken

Productbeschrijving:

 

De Denver SCK5310 is dé elektrische step voor kids voor maximaal buitenspeelplezier! De elektrische kinder step is makkelijk te bedienen en is voorzien van een snelheidsbegrenzer! Met een maximale snelheid van 12km/u is de step veilig om te gebruiken voor kinderen! Dankzij het compacte formaat en de mogelijkheid om de step in te klappen, is deze makkelijk op te bergen. Het maximale bereik op een volle accu is maar liefst 6km!

De step heeft 5-inch wielen, met een vol opgeladen batterij kun je een afstand afleggen van maximaal 6km. Daarbij is de step compact en gemakkelijk in te klappen. Zo neem je hem overal mee naartoe!

2. Ninebot by Segway eKickScooter

 • Stevig materiaal
 • Leuk en veilige step
 • Alleen een Engelse beschrijving bij

Productbeschrijving:

 

De blijdschap in de ogen van je kind is nog nooit zo groot geweest als bij het zien van de Ninebot e-Kick Scooter ZING A6! Dit nieuwe ontwerp heeft zijn structuur in een pakkende groene kleurstelling, perfect voor een jonger kind. Ze zullen in staat zijn om hun leerperiode te versnellen met de 3 verschillende versnellingen die deze e-Kick Scooter biedt voor een bereik van 5km. Het dragen en opbergen van dit model is nog nooit zo eenvoudig geweest, omdat het extreem licht is en gemakkelijk in elkaar kan worden gezet en weer uit elkaar kan worden gehaald!

één rit 3versnellingen:

“Bij het model ZING A6 zijn 3 versnellingen inbegrepen (eerste, tweede en derde). Om van de ene versnelling naar de andere over te schakelen, moet de e-Kick Scooter stilstaan en moet je kind twee keer op het achterspatbord tikken om dus van versnelling te veranderen

 • Eerste versnelling, langzaam en regelmatig
  Dit is de perfecte modus voor beginners, aangezien de maximumsnelheid 8 km/u is (het indicatielampje brandt constant en je hoort 1 piep). Jouw kind moet trappen tot het 8 km/u bereikt, en dan rijdt de ZING A6 vanzelf.

 • Tweede versnelling, het tempo opvoeren
  De tweede versnelling heeft een maximumsnelheid van 10 km/u. Dit betekent dat jouw kind in een iets hoger tempo van de rit kan genieten (het indicatielampje knippert langzaam en je hoort 2 piepjes).

 • Derde versnelling, de laatste stap naar snelheid
  Voor de meer vrijgevochten en ervaren kinderen is deze laatste versnelling de manier om het meest van deze e-Kick Scooter te genieten. Door te rijden met een maximumsnelheid van 12 km/u kan jouw kind zich dus ook op het maximumniveau uitleven.

Makkelijke voetrem:

 

De Ninebot e-Kick Scooter ZING A6 is uitgerust met een voetremsysteem op het achterspatbord. Het enige wat het kind hoeft te doen is een paar seconden stevig op het achterspatbord te trappen, en de ZING A6 komt langzaam tot stilstand. De veiligheid van jouw kind is onze prioriteit!
Het achterspatbord heeft een tweede functie om de versnelling die je kind gebruikt te wijzigen door twee keer op het achterspatbord te tikken, terwijl de e-Kick Scooter volledig stilstaat.

Licht en stevig frameontwerp: voor een veilig en duurzaam gebruik

Het frame is gemaakt van zeer stevig staal, met een enkele buis structuur, die een hoge duurzaamheid en weerstand aan het product geeft. Het kind zal een goede stabiliteit op de voetenplank hebben en zal met vertrouwen rijden. Bovendien heeft de e-Kick Scooter een IPX4-classificatie, wat betekent dat hij bestand is tegen waterspatten.

Krachtig en compact batterijontwerp:

Het accupakket integreert de lithium-ion accu, de controller en het slimme BMS (Battery Management System) in één compacte module die in de voetenplank is geplaatst om het zwaartepunt te verlagen: dit geeft kinderen meer stabiliteit om te rijden.

Met een enkele lading van ongeveer 3 uur kan de ZING A6 tot 5 km rijden, waardoor ze behoorlijk wat speeltijd hebben. De ZING A6 heeft batterij-indicatoren die je laten weten wanneer het tijd is om op te laden:

 • Een wit lampje betekent dat de batterij gelijk is aan of meer is dan 10%;
 • Een rood lampje betekent dat de batterij minder dan 10% is;
 • Het rode lampje kan ook betekenen dat de e-Kick Scooter niet geactiveerd is of dat er dus een afwijking is met de ZING A6.

Versnelling door trappen:

Om de ZING A6 te versnellen, doen we een stapje terug naar vroeger en trappen we om dat te doen. Dankzij het nominale vermogen van 60 W zal de e-Kick Scooter, afhankelijk van de gekozen versnelling, na het bereiken van de maximumsnelheden tot 8 km/u (eerste versnelling), 10 km/u (tweede versnelling) en 12 km/u (derde versnelling), uit zichzelf rijden.

comfortabel te berijden banden:

De e-Kick Scooter ZING A6 wordt geleverd met 2 verschillende soorten banden: een 5-inch PU voorband en een 4-inch massief rubberen achterband. De voorband is gemaakt van een zachter materiaal dat meer comfort biedt aan de berijder en heeft dus geïntegreerde omgevingsverlichting die knippert tijdens het rollen. De massief rubberen achterband is opnieuw ontworpen voor betere grip en antislip, zodat jouw kind met meer vertrouwen kan rijden en meer plezier kan hebben!

3. Razor - Elektrische Step

Razor - Elektrische Step
 • Makkelijk in elkaar te steken
 • Stevig materiaal
 • Snel opgeladen
 • Maakt veel geluid als je er op rijd.

Productbeschrijving:

Geef je rit een boost. De Razor Power Core E90 Black Label verhoogt opnieuw de lat voor elektrische scooters en rolt een verbluffende 80 minuten ononderbroken rijtijd en vijftig procent meer spierkracht uit. De innovatieve naafmotor zorgt dus voor een efficiëntere, onderhoudsvrije rit (geen uitlijning, geen ketting, geen riem), terwijl het stalen frame, het lichtere gewicht en het hogere koppel de prestaties naar een hoger niveau tillen. 

Met een maximale snelheid van maximaal 10 mph. : 9,9 kg. Maximaal gewicht van de berijder Belangrijkste kenmerken Topsnelheid van 10 mph (16 km / u) tot 80 minuten rijtijd Drukknopversneller Handbediende voorrem Airless – lekvrije band Productinformatie 9,9 kg lichtgewicht frame Afmetingen  82,5 x 40,6 x 91,4 cm Maximaal gebruikersgewicht   54 kg Fabrikant aanbevolen Rider Age  8+

*Dit artikel wordt niet verzonden naar de Waddeneilanden (Nederland)*

Mag een elektrische step gratis mee op de trein?

Natuurlijk! Als fervente pendelaar weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om snel en efficiënt te reizen, en een elektrische step kan daarbij een echte game-changer zijn. Maar wat misschien nog wel beter is dan het gemak en de snelheid van deze handige voertuigen, is het feit dat je ermee op de trein mag zonder extra kosten te hoeven betalen. Dat klopt, je leest het goed: je kunt je elektrische step gewoon meenemen op de trein zonder toeslag te hoeven betalen, zolang je hem maar netjes dichtklapt, net als bij een plooifiets. En als je denkt dat het lastig is om je step op de trein mee te nemen, dan heb je het mis. Je kunt hem namelijk gemakkelijk kwijt onder de zitjes of op het bagagerek, en als dat niet past, kun je hem zonder problemen in het tussenstuk bij de toegangsdeuren plaatsen.

Kan je u e-scooter fysiek op slot doen?

Ja, het beveiligen van je elektrische step is een belangrijke overweging voor eigenaren, vooral als je in een drukke stad woont. Gelukkig kan je net als bij een fiets je step op slot doen met een hangslot. Het is echter belangrijk om te onthouden dat de meeste steps niet zijn uitgerust met een fysiek slot en je er zelf een moet kopen. Als je je step op slot zet, raden we aan om het slot door het voor- of achterwiel te steken, zodat de step goed vast zit. Maar zelfs met een hangslot is het geen garantie dat dieven niet zullen proberen je step te stelen. Daarom kan je ook de motor blokkeren met de app als extra voorzorgsmaatregel. Maar als je de step vaak buiten laat staan, is het misschien verstandig om hem vast te maken aan een fietsenrek met een stevig hangslot om diefstal te voorkomen. Want elektrische steps zijn, net als fietsen, een populaire prooi voor dieven.

Is een e-scooter waterbestendig

Als je van plan bent om je elektrische step te gebruiken in de regen, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Hoewel het geen aanrader is, kan een beetje regen de step niet meteen beschadigen. Het is echter belangrijk om diepe plassen en modder te vermijden, omdat deze de werking van de motor kunnen beïnvloeden. Als het regent, zorg er dan voor dat het beveiligingsklepje van de oplaadpoort altijd goed op zijn plaats zit, zodat er geen vloeistof bij de batterij kan komen. Dit kan immers schade toebrengen aan de elektronische onderdelen van de step. Bovendien is het altijd verstandig om extra voorzorgsmaatregelen te nemen, zoals het dragen van waterdichte kleding en het aanpassen van je snelheid aan de weersomstandigheden. Zo kun je veilig en droog je bestemming bereiken, ondanks een onverwachte regenbui.

Ik hoop dat jullie dankzij dit artikel gemakkelijker de aankoop van de beste elektrische step kunnen doen.

Deel dit bericht!

Laatste nieuwe berichten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

topreview.be