Beste draadloze oortjes van nu. Hier uitgebreid getest!

draadloze oortjes

Beste draadloze oortjes snel overzicht!

draadloze oortjes

1.

SMARTIFY Draadloze Oordopjes

draadloze oortjes

2.

Apple AirPods 2 – met reguliere oplaadcase

jbl oordopjes

3.

JBL Tune 230NC TWS

muziekoortjes

4.

Samsung Galaxy Buds Pro

draadloze oortjes

5.

Sony Volledig draadloze oordopjes met Noise Cancelling

6.

Draadloze Oortjes – Bluetooth Oordopjes – Techrie

Draadloze oortjes worden steeds populairder, de reden daarvoor is dat ze bijzonder handig zijn. Geen lastige draden meer die constant in de knoop geraken. Verbinding maken met bluetooth is dus in enkele seconden gebeurd. Omdat er tegenwoordig zoveel verschillende draadloze oortjes te koop zijn ga ik in dit artikel voor jullie de beste van dit moment uitzoeken. Dit doen we dus op basis van prijs, kwaliteit en beoordelingen van andere consumenten. Veel leesplezier!

Inhoudsopgave

Wat zijn draadloze oortjes?

Draadloze oortjes werken via bluethooth zo heb je geen kabels nodig om je oordopjes te verbinden. Dit zorgt ervoor dat je u vrij kunt bewegen zeker handig ook als je gaat sporten. 

Kun je met draadloze oortjes ook bellen?

Met de meeste draadloze oortjes kan je ook bellen. Omdat deze een ingebouwde microfoon hebben, zo kun je naast muziek beluisteren dus ook bellen en gebeld worden. 

Waar moet je op letten bij het kopen van draadloze oordopjes?

 • Batterij: De batterij van de meeste draadloze oortjes gaan tussen de 4 en 8 uur mee. Bij veel modellen zit er een oplaadcase bij zo kun je meerdere keren extra opladen voor meer dan 24 uur luistertijd. Het opladen gaat meestal heel snel binnen het kwartier al.
 • Ingebouwde microfoon: Een ingebouwde microfoon heb je nodig als je ook met u draadloze oortjes wilt bellen of gebeld worden. Let hierbij op de mogelijkheden en de kwaliteit hiervan.
 • Geluidskwaliteit: Het is belangrijk dat je oortjes een helder en mooi geluid produceren en diepe bass of hoge treble geluiden aankunnen.
 • Waterbestendig of waterdicht zijn: De meeste draadloze oortjes zijn spatwaterdicht dit wil dus zeggen dat ze tegen de regen kunnen maar niet dat je ze volledig onder water gebruikt.
 • Noise cancelling: Dit is een vrij dure technologie waarbij je de omgevingsgeluiden kunt dempen die de muziek verstoren. Deze oortjes kosten dus wel iets meer.

Wat zijn de beste draadloze oortjes voor sport?

Er zijn veel draadloze oortjes die geschikt zijn voor sporten, afhankelijk van je budget en specifieke eisen. Hier zijn enkele opties om te overwegen:

 1. Apple AirPods Pro: Deze hebben een uitstekende geluidskwaliteit en een stevig, oorvormig ontwerp dat ze stabiel houdt tijdens het sporten. Ze zijn ook waterbestendig en hebben een lange batterijduur.

 2. Jabra Elite Sport: Deze oortjes hebben een unieke pasvorm die ervoor zorgt dat ze stevig in je oren zitten, zelfs tijdens het sporten. Ze hebben ook een ingebouwde hartslagmonitor en een personal trainer-functie.

 3. Sony WF-SP800N: Ze hebben een stevig, waterbestendig ontwerp en bieden een uitstekende geluidskwaliteit. Ze hebben ook een lange batterijduur en een handige touchpad-bediening.

 4. Bose SoundSport Wireless: Deze oortjes hebben een uitstekende geluidskwaliteit en een stevig, oorvormig ontwerp. Ze zijn ook waterbestendig en hebben een lange batterijduur.

 5. Samsung Galaxy Buds: Ze hebben een stevig, oorvormig ontwerp en bieden een uitstekende geluidskwaliteit. Ze zijn ook waterbestendig en hebben een lange batterijduur.

Hou er rekening mee dat deze opties kunnen variëren in prijs en dat de juiste keuze voor jou zal afhangen van jouw persoonlijke voorkeur en specifieke eisen.

Hoe draadloze oortjes insteken?

Het inbrengen van draadloze oortjes varieert afhankelijk van het specifieke model, maar hier is een algemene handleiding voor het inbrengen van oortjes:

 • Haal de oortjes uit hun oplaadcase of uit de verpakking.
 • Breng de oortjes naar je oren en houd ze vast met de punt naar je oren gericht.
 • Til je oorlel op met je vinger, dit maakt het gemakkelijker om de oortjes in te brengen.
 • Druk de oortjes zachtjes in je oor en draai ze lichtjes naar binnen totdat ze comfortabel zitten.

Sommige oortjes komen met verschillende maten oorkussentjes, zodat je ze kunt aanpassen aan de grootte van je oren. Zorg dat je de juiste grootte kiest voor jouw oren om zo een goede pasvorm te krijgen.

Het is belangrijk om te checken of de oortjes goed in je oren zitten, voordat je gaat bewegen of sporten. Het is ook aan te raden om oorkussentjes te vervangen als ze uitgerekt of beschadigd zijn, omdat dit kan leiden tot slechte pasvorm en verlies van de oortjes tijdens activiteiten.

Als de oortjes nog niet goed passen, kan het handig zijn om de gebruiksaanwijzing van het specifieke model te raadplegen voor meer informatie over hoe de oortjes in te brengen.

Welke draadloze oortjes voor kleine oren?

Er zijn verschillende draadloze oortjes beschikbaar die speciaal zijn ontworpen voor mensen met kleine oren. Hier zijn enkele opties om te overwegen:

 1. Jabra Elite 65t: Deze hebben een kleinere pasvorm en komen met verschillende maten oor kussentjes, zodat je ze kunt aanpassen aan de grootte van je oren. Ze hebben ook een uitstekende geluidskwaliteit en een lange batterijduur.

 2. Sony WF-SP800N: De oortjes hebben ook een kleinere pasvorm en komen met verschillende maten oor kussentjes. Ze hebben ook een uitstekende geluidskwaliteit en een lange batterijduur.

 3. Bose SoundSport Free: Ze hebben een stevig, oorvormig ontwerp dat ze stabiel houdt tijdens het sporten, en komen met verschillende maten oor kussentjes, aanpasbaar aan de grootte van je oren.

 4. Samsung Galaxy Buds Pro:  Kleinere pasvorm en ze komen met verschillende maten oor kussentjes, zodat je ze kunt aanpassen aan de grootte van je oren. ze hebben ook een geweldige geluidskwaliteit en lange batterijduur.

 5. Anker Soundcore Liberty Air 2: Hebben verschillende maten oor kussentjes, zodat je ze kunt aanpassen aan de grootte van je oren. Ze hebben ook een goede geluidskwaliteit en een lange batterijduur.

Hoe draadloze oortjes opladen?

Het opladen van draadloze oortjes kan variëren afhankelijk van het specifieke model, maar hier is een algemene handleiding voor het opladen van oortjes:

 1. Haal de oortjes uit je oren en plaats ze in hun oplaadcase of op de oplaadstandaard.

 2. Sluit de oplaadcase of standaard aan op een stopcontact of computer met een USB-kabel.

 3. Wacht tot de oortjes volledig zijn opgeladen. Dit kan variëren afhankelijk van het model, dus raadpleeg de gebruiksaanwijzing voor de specifieke tijd.

Sommige oortjes hebben ook een LED-indicator die aangeeft wanneer ze volledig zijn opgeladen.

Houd er rekening mee dat overmatig opladen van de oortjes de levensduur van de batterij kan beïnvloeden, dus het is aan te raden om de oortjes uit de oplaadcase of oplaadstandaard te halen wanneer ze volledig zijn opgeladen.

Het is ook aan te raden om de oplaadcase of standaard te bewaren in een veilige, droge omgeving, en om de oortjes op te bergen in de oplaadcase of standaard wanneer ze niet worden gebruikt.

Als de oortjes nog niet goed op te laden zijn, kan het handig zijn om de gebruiksaanwijzing van het specifieke model te raadplegen voor meer informatie over hoe de oortjes op te laden.

Hoe de beste draadloze oortjes verbinden?

Het verbinden van draadloze oortjes met een apparaat varieert afhankelijk van het specifieke model en het type apparaat: 

 • Zorg ervoor dat je oortjes zijn opgeladen en dat je smartphone of ander apparaat is ingeschakeld en binnen bereik.

 • Activeer de Bluetooth-functie op je apparaat. Dit kan gedaan worden via de instellingen van het apparaat of door de Bluetooth-knop aan te raken/te drukken.

 • Haal de oortjes uit de oplaadcase of oplaadstandaard.

 • Activeer de verbinding van de oortjes door een van de volgende methoden:

  • Druk en houd de knop op de oortjes ingedrukt totdat het lampje knippert of een specifiek geluid wordt afgespeeld.
  • Of druk eenmaal op de knop van de oortjes, als het model dat ondersteund
 • Zoek op het apparaat naar beschikbare Bluetooth-apparaten en selecteer de oortjes wanneer ze verschijnen in de lijst.

 • Wacht tot het apparaat is verbonden met de oortjes. Er kan een specifiek geluid afgespeeld worden of een specifieke melding krijgt u, wanneer de verbinding is geslaagd

Sommige modellen hebben specifieke instructies voor het verbinden van de oortjes, zoals het installeren van een specifieke app of het koppelen via NFC, raadpleeg daarom de gebruiksaanwijzing van het specifieke model voor meer informatie over hoe de oortjes te verbinden.

Als je problemen ondervindt bij het verbinden, kan het ook nuttig zijn om de oortjes te resetten, of controleer of je apparaat voldoet aan de vereisten voor de oortjes.

Top-3 beste draadloze oortjes

1. SMARTIFY Draadloze Oordopjes

draadloze oortjes
 • Goede prijs kwaliteit
 • Makkelijk te verbinden
 • Goed geluid
 • Doosje gaat moeilijk open

Productbeschrijving

Draadloze Oordopjes bieden een ultieme geluidsbeleving voor een betaalbare prijs. Deze zijn dus voorzien van krachtige drivers die je een helder en diep geluid bieden. Ze zijn ontwikkeld om door jong en oud gebruikt te worden, en voorzien van verschillende meegeleverd maten. Geniet urenlang, ongestoord van je favoriete muziek en series.

Regen en Zweet zijn geen probleem.

De Smartify Oordopjes zijn IP64-gecertificeerd, dit maakt onze oordopjes stof- en spatwaterbestendig. Zweten tijdens het sporten is dus geen probleem, en een beetje regen ook niet. Geniet zo van ongestoord sporten en muziekluisteren, geen zorgen om regen of zweet.

Deze Sport Plus volledig Draadloze Oordopjes zijn enorm zuiver van geluid dankzij onze High Res audio drivers. Daarnaast hebben zecdus gezorgd voor extra bass om de diepe tonen goed te benadrukken. Deze combinatie zorgt ook voor de ultieme geluidsbeleving.

batterij die 30 uur meegaat.

Één keer opladen is goed voor 30 uur lang luisteren naar je favoriete muziek of series. Je kunt tot 30 uur lang luisteren naar je favoriete muziek of serie dankzij de oplaadcase. Zonder gebruik van de oplaadcase kun je tot 5 uur lang genieten van je muziek of series. Een halfuurtje opladen via de USB-C kabel is al goed voor 3 uur lang luisteren of 2 uur bellen. Je kunt de batterijstatus checken in je Android of IOS apparaat.

 ontwikkeld voor sporters!

De SMARTIFY draadloze oordopjes blijven stevig zitten tijdens het sporten. Ze zijn ontwikkeld voor sporters, door sporters. Deze zijn ontwikkeld in samenwerking met professionele sporters. Dankzij onze Wingtips, het kleine haakje aan de bovenkant, blijven de oortjes dus extra goed zitten. De wingtips zijn gemaakt van silliconen materiaal, erg zacht en flexibel. Bij de Smartify Oordopjes zijn 3 maten Wingtips en 3 maten Eartips inbegrepen. De oortjes wegen slechts 5 gram, je kunt ze dus comfortabel en uren lang dragen. Pas de maten van de Ear- en Wingtips goed, en zorg voor de optimale pasvorm en geluidskwaliteit.

2. Apple AirPods 2 - met reguliere oplaadcase

draadloze oortjes
 • Accu van 5 uur per sessie
 • Verbinding is razendsnel
 • Zeer goed geluid
 • Opbergcase is niet draadloos oplaadbaar

Productbeschrijving

 

De Apple AirPods 2 met reguliere oplaadcase is voorzien van de nieuwste innovaties die maximaal gebruiksgemak leveren. Dankzij de nieuwste H1-chip verbinden je AirPods razendsnel met al je Apple-apparaten en maak je dus gebruik van je persoonlijke assistent door “Hé Siri” te zeggen. Met volle AirPods geniet je tot 5 uur aaneensluitend van adembenemende geluidskwaliteit. De oortjes laden vanzelf op in de oplaadcase, 15 minuutjes in de oplaadcase staat gelijk aan 3 uur luisterplezier. Met een volle oplaadcase kun je 24 uur muziek luisteren. Zo kom je dus nooit voor verrassingen te staan! Tot slot zijn de AirPods 2 voorzien van een aanraakgevoelig deel, een soort touchscreen. Door twee keer op je oortje te klikken switch je naar het vorige of volgende nummer, activeer je Siri, neem je telefoongesprekken aan en sluit je deze af. Wat hierin je voorkeur is geef je aan in de instellingen van je iPhone.

De power van een batterij die 24 uur meegaat.


Eén keer opladen is goed voor een ongeëvenaarde luistertijd van 5 uur en nu tot 3 uur bellen. En met de oplaad­case kun je je AirPods ook meerdere keren extra opladen voor meer dan 24 uur luistertijd. Opladen gaat heel snel. Een kwartiertje opladen in de case is goed dus voor tot wel 3 uur luisteren en 2 uur bellen. Voor de batterij­status houd je de AirPods naast je iPhone of vraag je Siri: “Hoeveel batterij hebben mijn AirPods nog?”

 

3. JBL Tune 230NC TWS

jbl oordopjes
 • Waterbestendig
 • 40 uur batterijduur
 • 4 microfoons voor heldere telefoongesprekken
 • Kan niet gekoppeld worden met meerdere apparaten tegelijk

Productbeschrijving

 

Geniet van elk nummer met de JBL Tune 230NC TWS. Volledig draadloze oordopjes geven je 40 uur uitzonderlijk JBL Pure Bass Sound. Het ergonomische en waterbestendige ontwerp biedt je de hele dag door comfort in alle weersomstandigheden. Voer gemakkelijk heldere gesprekken met 4 microfoons die omgevingsgeluiden uitschakelen. En met actieve ruisonderdrukking en Smart Ambient-technologie kies je of je je wilt afsluiten van je omgeving of deze juist wilt horen. Het lichte, stevig omsluitende ontwerp zorgt ook de hele dag door voor comfort. En met de JBL Headphones-app kun je jouw eigen luisterervaring personaliseren. Blijf verbonden met de wereld, op jouw manier.

JBL Pure Bass Sound

 

Slim ontworpen drivers van 10 mm versterkt door de Dot-vormfactor leveren JBL’s Pure Bass
Sound, zodat je elke pulserende beat voelt.

Active Noise Cancelling met Smart Ambient

 

Bepaal zelf wat je hoort en niet hoort. Door de actieve ruisonderdrukkingstechnologie met 2 microfoons beperk je ook omgevingsgeluiden. Met Ambient Aware bepaal je dus zelf hoeveel omgevingsgeluid je toelaat. Met TalkThru kun je een kort gesprek voeren zonder dat je je oordopjes dus hoeft uit te doen.

Waterbestendig en zweetbestendig

 

Laat je dus niet afschrikken door slecht weer. Dankzij de IPX4-waterbestendigheid en zweetbestendigheid is er geen training of stortbui die de Tune 230NC TWS niet aankan.

De hele dag door een goede pasvorm en comfort

 

Het Dot-ontwerp zit goed en stevig in je oor, voor diepere basprestaties, afzondering van omgevingsgeluid en comfort. Voel de muziek.

batterijduur

 

Mis nooit meer een beat met een batterijduur van 40 (10+30) uur of 8 uur, plus 24 uur wanneer je noise cancelling gebruikt. Een boost nodig? Laad in slechts tien minuten op om weer 2 uur afspeeltijd te krijgen.

Beste draadloze oortje met noise cancelling

Samsung Galaxy Buds Pro

muziekoortjes
 • Draadloos opladen
 • Lange accuduur
 • Noise cancelling
 • Minder functies voor i-phone gebruikers

Productbeschrijving

 

Slimme oortjes die op een natuurlijke manier meebewegen met het ritme van jouw dag. Zo kan de intelligente Active Noise Control het volume automatisch wat hoger zetten in drukke locaties en wat lager in rustige locaties. Verder kun je dus zelf bepalen hoeveel je wilt horen van het omgevingsgeluid: van bijna niets tot bijna alles. De Galaxy Buds Pro hebben tenslotte ook nog Voice Detect: je oortjes registreren de vibraties van je kaak en weten dus precies wanneer je begint te praten. De Active Noise Control wordt dan uitgeschakeld zodat je het omgevingsgeluid hoort.

Verbeterde geluidskwaliteit

 

Laat je meeslepen met het overweldigende geluid van de Galaxy Buds Pro. Je muziek en podcasts klonken nog nooit zo krachtig en helder dankzij de 2-weg dynamische speakers met 11mm woofer en 6mm tweeter. Het nieuwe design van de Galaxy Buds Pro zorgt er daarnaast voor dat windruis tot een minimum wordt beperkt. Door de Signal to Noise Ratio en Voice Pickup Unit kun je nu zonder problemen bellen in de buitenlucht met kristalhelder geluid. Verder kun je met 360 Audio intens genieten van al je muziek. Het geluid is zodanig georkestreerd dat het lijkt alsof het overal vandaan komt. De Galaxy Buds Pro volgen bovendien je hoofdbewegingen zodat het voelt alsof je live in het theater zit. Je Galaxy Buds Pro maken het je wel heel makkelijk. Zo weten ze precies wanneer je switcht van je telefoon naar je tablet. Je oortjes switchen dan automatisch met je mee zodat je meteen het geluid oppikt van je andere device.


IPX7-waterbestendig*

 

De Buds Pro zijn niet bang voor wat regen of een ongeluk met een glas water. Je nieuwe oortjes hebben ook een veel hogere waterbestendigheid dan zijn voorgangers. De nieuwe Galaxy Buds Pro hebben een waterbestendigheid van IPX7*. Dat betekent dat ze volgens laboratoriumtesten zonder problemen 30 minuten een meter onder zoet water kunnen liggen. Let op; gebruik van je oortjes onder water wordt natuurlijk altijd afgeraden. Worden ze toch nat? Laat ze dan altijd eerst goed drogen voordat je ze gebruikt. Het oplaadhoesje van je Galaxy Buds Pro is overigens dus niet waterbestendig.

*Disclaimer: IPX7 is in laboratoriumcondities getest door het toestel gedurende 30 minuten tot 1 meter diep in zoet water te houden. Langdurig gebruik onder water wordt niet aanbevolen. De oplaadcase is niet waterbestendig. Als de oordopjes nat zijn, moeten deze voor gebruik volledig worden drooggemaakt.

Lange batterijduur

 

Na draadloos en razendsnel opladen, heb je met de oplaadcase genoeg power om ze bijna de hele dag te gebruiken. Bijna een hele dag genieten van muziek en podcasts. De nieuwe batterijen van de Galaxy Buds Pro gaan dus namelijk enorm lang mee. Opladen was bovendien nog nooit zo makkelijk. In vijf minuten kun je ze snel opladen voor nog een uur extra luisterplezier. Verder kun je de oortjes dus ook draadloos of via PowerSharing opladen.

Ik hoop dat jullie dankzij dit artikel dus gemakkelijker de aankoop van de beste draadloze oortjes kunnen doen.

Deel dit bericht!

Laatste nieuwe berichten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

topreview.be