Beste betaalde enquêtes site. Ontdek ze nu hier snel!

Beste betaalde enquêtes online

beste betaalde enquêtes site snel overzicht!

beste betaalde enquêtes site

1.

GFK smartscan

Beste betaalde enquêtes site

2.

Toluna influencers

Beste betaalde enquêtes site

3.

opinieland

enquêtes site

4.

Ivox panel

Best betaalde enquêtes site

5.

Mediapanel

beste betaalde enquêtes site

6.

GFK panel

Op zoek om op een leuke en simpele manier een extra zakcentje bij te verdienen. Dan zijn online enquêtes of onderzoek panels invullen de geschikte manier hiervoor. Je kunt dit doen waar en wanneer je wilt. Je hebt hier enkel internetverbinding voor nodig.  Het invullen van deze enquêtes is op diverse enquête sites mogelijk. Maar welk van deze sites zijn nou eigenlijk het beste? Dat kom je hier in dit artikel te weten. Onze experts hebben verschillend enquête sites uitgebreid getest en de beste betaalde en betrouwbaarste voor u uitgekozen. Veel lees plezier.

Inhoudsopgave

Wat zijn online enquêtes?

Online enquêtes zijn vragenlijsten die op internet worden geplaatst en die mensen kunnen invullen om informatie te verzamelen over een bepaald onderwerp of om de mening van mensen te peilen over een bepaald onderwerp. Ze worden vaak gebruikt door onderzoekers, bedrijven en organisaties om inzicht te krijgen in de behoeften, interesses en attitudes van hun doelgroep. Online enquêtes kunnen worden afgenomen via een website of via een online enquête-tool, en kunnen zowel open vragen als gesloten vragen bevatten. De resultaten van een online enquête kunnen worden geanalyseerd om patronen en trends te identificeren en om beleidsbeslissingen te nemen op basis van de verzamelde gegevens.

Kun je echt geld verdienen met de beste betaalde enquêtes site?

Sommige websites bieden beloningen of geld aan voor het invullen van online enquêtes. Dit kan een manier zijn om wat extra geld te verdienen, maar het is belangrijk om in gedachten te houden dat dit waarschijnlijk niet een stabiele bron van inkomsten zal zijn. Het invullen van online enquêtes kan soms tijdrovend zijn en het aantal beschikbare enquêtes kan wisselen, dus het is niet gegarandeerd dat je altijd enquêtes zult kunnen vinden om te invullen. 

Bovendien betaalt niet elke website of organisatie voor het invullen van online enquêtes, dus het is belangrijk om goed te onderzoeken welke websites betrouwbaar zijn voordat je je tijd investeert in het invullen van enquêtes voor ze. Als je geïnteresseerd bent in het verdienen van geld met online enquêtes, zou je eerst kunnen proberen om voor een aantal verschillende websites te registreren om te zien welke het beste bij je past.

Hoe verdien je nu geld met de beste betaalde enquêtes site ?

Er zijn een aantal manieren om geld te verdienen met online enquêtes:

 • Door je te registreren voor websites die geld betalen voor het invullen van enquêtes. Sommige van deze websites betalen in geld, terwijl andere je beloningen of cadeaubonnen geven voor het invullen van enquêtes.

 • Door je te registreren voor marktonderzoekspanelen. Deze panelen betalen je om deel te nemen aan verschillende soorten marktonderzoek, waaronder online enquêtes.

 • Door je te registreren voor focusgroepen. Focusgroepen zijn groepen mensen die samenkomen om over een bepaald onderwerp te praten en hun mening te geven. Ze worden vaak georganiseerd door bedrijven of onderzoeksbureaus en betalen je om deel te nemen aan de groep.

Het is belangrijk om goed te onderzoeken welke websites betrouwbaar zijn voordat je je tijd investeert in het invullen van enquêtes voor ze. Sommige websites beloven veel geld voor het invullen van enquêtes, maar betalen uiteindelijk niet of betalen niet genoeg om de tijd die je erin hebt gestoken te rechtvaardigen. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat je de voorwaarden van de website duidelijk begrijpt voordat je je aanmeldt, zodat je weet wat je kunt verwachten in termen van beloningen en hoe vaak je enquêtes kunt verwachten te ontvangen.

waar moet je op letten voor je u aanmeld bij de beste online enquêtes?

Voordat je je aanmeldt voor online enquêtes, is het belangrijk om een aantal dingen in gedachten te houden:

 • Zoek naar betrouwbare websites. Er zijn veel websites die online enquêtes aanbieden, maar niet allemaal zijn even betrouwbaar. Zoek naar websites met een goede reputatie en lees reviews van anderen die de website hebben gebruikt om te bepalen of het een goede keuze is.

 • Lees de voorwaarden en privacybeleid. Zorg ervoor dat je de voorwaarden en het privacybeleid van de website goed begrijpt voordat je je aanmeldt. Dit helpt je om te weten wat je kunt verwachten in termen van beloningen en hoe vaak je enquêtes kunt verwachten te ontvangen, en het geeft je ook informatie over hoe de website met je persoonlijke gegevens omgaat.

 • Bedenk hoeveel tijd je wilt investeren. Houd in gedachten hoeveel tijd je wilt besteden aan het invullen van online enquêtes en zoek naar websites die passen bij je beschikbare tijd. Sommige websites bieden veel enquêtes aan, terwijl andere minder vaak enquêtes aanbieden.

 •  Wat wil verdienen. Bedenk wat je wilt verdienen met het invullen van online enquêtes en zoek naar websites die aanbiedingen doen die bij je verwachtingen passen. Sommige websites betalen in geld, terwijl andere je beloningen of cadeaubonnen geven.

 • Wees voorzichtig met je persoonlijke gegevens. Wees voorzichtig met het delen van je persoonlijke gegevens met online enquête-websites. Geef alleen informatie prijs die noodzakelijk is om de enquête te kunnen invullen en lees het privacybeleid van de website om te weten hoe ze met je persoonlijke gegevens omgaan.

Vanaf welke leeftijd mag je meedoen met online betalende enquêtes?

Er zijn geen specifieke regels voor de leeftijd waarop je online betaalde enquêtes mag doen. Wel zijn er enkele aandachtspunten waar je rekening mee moet houden:

 • Sommige enquête- en marktonderzoeksbedrijven stellen een minimumleeftijd vereist voor deelname aan hun enquêtes. Dit kan bijvoorbeeld 18 of 21 jaar zijn. Dit is afhankelijk van de wetgeving in het land waar het bedrijf gevestigd is en van de doelgroep van de enquête. Controleer daarom altijd de voorwaarden van het bedrijf voordat je je aanmeldt.

 • Als je jonger bent dan 18 jaar, is het belangrijk om toestemming te vragen aan je ouders of verzorgers voordat je je aanmeldt voor online betaalde enquêtes. Zij zijn verantwoordelijk voor jou en moeten ervoor zorgen dat je niet te veel tijd besteedt aan het doen van enquêtes en dat je niet blootgesteld wordt aan ongepaste of onveilige situaties.

Best betaalde enquêtes site top-3

1. GFK smartscan

beste betaalde enquêtes site
 • Betrouwbaar bedrijf
 • Prettige vragenlijsten die niet te lang duren
 • Veel onderzoeken om te maken
 • Verdiensten in cadeaubonnen, geen cash geld naar je bankrekening.

Wat is gfk:

 

GfK is een toonaangevend marktonderzoeksbureau in België en een van de grootste marktonderzoeksbedrijven ter wereld. Onze 13.000 professionals hebben samen ruim 80 jaar ervaring in het verzamelen en analyseren van gegevens. Wij hebben onze roots in Duitsland, maar bieden diensten over de hele wereld. GfK werd in 1934 in Duitsland opgericht als marktonderzoeksbureau en levert nu belangrijke kennis van lokale markten in meer dan 100 landen.

 

Hoe werkt gfk:

 

Zoals bij alles sites waar je kan verdienen met enquêtes invullen zal je zien dat inschrijven gratis en vrijblijvend is. Wel even de profielkenmerken goed invullen na aanmelden zodat je alleen de goede uitnodigingen krijgt voor onderzoeken om aan mee te doen, waar je dus ook echt tot de doelgroep behoort. Bij elke survey mag je trouwens zelf bepalen of je wel of niet mee wil doen op dat moment.

Je scant jouw huishoudelijke aankopen in via een applicatie die je op je smartphone installeert. Onder huishoudelijke aankopen verstaan we aankopen van voeding, verzorgingsproducten en huishoudproducten. Daarnaast nodigen ze je ook op regelmatige basis uit om deel te nemen aan extra onderzoeken.

Wat verdien je hiermee: 

 

Voor jouw deelname aan ConsumerScan ontvang je punten! Deze punten kun je inwisselen tegen geschenken uit onze geschenkencatalogus.

Hoeveel je ermee verdient hangt natuurlijk af hoeveel tijd en moeite je erin stopt. Daarnaast moet je ook maar vaak genoeg in de doelgroep van het onderzoek vallen om mee te mogen doen.

 

2. Toluna influencers

Beste betaalde enquêtes site
 • Veel enquêtes om te maken elke dag
 • Prima vergoeding per ingevulde survey
 •  Goede app beschikbaar
 • Uitnodiging krijgen maar na enkele vragen niet tot de doelgroep te behoren

Wat is toluna:

 

Toluna is onderdeel van een groter bedrijf met een vergelijkbare naam: Toluna Group. Simpel uitgelegd: De Toluna Group is het onderzoeksbureau. Ze hebben momenteel al  60.000 leden. De onderzoeken doen ze voor grote gerenommeerde bedrijven, merken, publieke organisaties zoals overheden, PR-bureaus en zelfs voor onderzoekers.

 

Hoe werkt Toluna:

 

Inschrijven bij Toluna is gratis en vrijblijvend. Je wordt dan verzocht om wat basisinformatie in te vullen om je account aan te kunnen maken, evenals wat meer gedetailleerde informatie om deel te kunnen nemen aan onze enquêtes. Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een bevestigings-mail, zodat je registratie voltooid kan worden. Je moet op de link in deze e-mail klikken om je registratie bij Toluna te bevestigen en om deel te kunnen nemen aan enquêtes. 

Als er een enquête is die bij je profiel past, zul je een uitnodiging ontvangen per e-mail of de beschikbare enquêtes zien staan in het enquêtecentrum op Toluna. Hoe meer up-to-date je profielonderzoeken zijn, des te meer kans je maakt om uitgenodigd te worden om deel te nemen aan enquêtes waarvoor je in aanmerking komt.

 

Wat verdien je hiermee:

 

Voor elke ingevulde enquête kunt over het algemeen tussen de 15 en 50.000 punten verdienen (afhankelijk van de lengte). Sommige speciale enquêtes kunnen zelfs nog hogere beloningen hebben.  punten kunnen worden ingewisseld voor cadeaubonnen of contant geld! Dus als u eenmaal genoeg punten hebt verdiend, kiest u gewoon de beloning van uw keuze.

 

3. Opinieland

Beste betaalde enquêtes site
 • Veel onderzoeken beschikbaar 
 • Vergoedingen worden direct bijgeschreven op je saldo
 • Saldo wordt snel overgemaakt naar je PayPal rekening
 • Beloning is minder hoog

Wat is opinieland:

 

Opinieland werken via marktonderzoekbureaus samen met grote en kleine merken maar ook directe fabrikanten en andere organisaties. Het  bedrijf bestaat al ruim 30 jaar. Het enige wat ze doen is online marktonderzoek. Opinieland denkt ook aan Goede Doelen, want voor elk onderzoek dat jij maakt steunen ze er een naar jouw keuze. 

 

Hoe werkt Opinieland:

 

 Vul uw gegevens in op onze aanmeldingspagina. Ze sturen u een koppeling naar het aanvraagformulier waarmee u uw lidmaatschap kunt bevestigen. Er zijn geen kosten verbonden aan het lid worden van het panel en u kunt op elk gewenst moment het panel weer verlaten. U hebt echter een e-mailadres nodig om uitnodigingen te ontvangen om deel te kunnen nemen aan enquêtes en u moet toegang hebben tot internet om onze online enquêtes in te kunnen vullen. Ze sturen u een e-mail waarin u wordt verwelkomd bij Opinieland en u ontvangt per e-mail uitnodigingen om enquêtes in te vullen. De e-mails bevatten alle informatie die u nodig hebt om deel te nemen. Zodra u de enquête hebt ingevuld, u punten verdienen.

 

Wat verdien je hiermee: 

 

Zolang je maar actief meedoet aan veel onderzoeken valt er genoeg te halen. Een extra voordeel van Opinieland is dat je naast paypal tegoed verdienen jouw verdiensten ook kan laten uitbetalen in bonnen. Enquêtes invullen voor waardebonnen dus.

Ik hoop dat jullie dankzij dit artikel gemakkelijker de keuze van de beste betaalde enquêtes site kunt doen.

Deel dit bericht!

Laatste nieuwe berichten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

topreview.be