Affiliate marketing revolutie review. Is dit een betrouwbare cursus?

Affiliate marketing

Affiliate marketing revolutie review ben je waarschijnlijk al dikwijls tegengekomen als je op zoek bent geweest op het internet  naar online geld verdienen. In dit artikel gaan we kijken of deze cursus van jacko Meijaard betrouwbaar is en de moeite waard om er je geld in te steken. Veel leesplezier. 

Inhoudsopgave

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is een op prestaties gebaseerde marketingstrategie waarbij een bedrijf affiliates beloont voor elke klant die naar het bedrijf wordt gebracht door de eigen marketinginspanningen van het affiliate. Met andere woorden, affiliates krijgen een commissie voor het promoten van de producten of diensten van een bedrijf.

Zo werkt het: een affiliate stemt ermee in om de producten of diensten van een bedrijf te promoten op hun website of socialemediakanalen. Wanneer iemand op een affiliate-link klikt en een aankoop doet, verdient de affiliate een commissie. De commissie is een percentage van de verkoopprijs van het product of de dienst.

Affiliate marketing kan een effectieve manier zijn voor bedrijven om hun bereik te vergroten en voor affiliates om inkomsten te genereren. Het kan voor beide partijen een win-win situatie zijn. Het is echter belangrijk voor gelieerde ondernemingen om transparant te zijn over hun relatie met het bedrijf en eventuele gelieerde links bekend te maken aan hun publiek.

Wat heb je nodig om affiliate marketing te doen?

Om aan affiliate marketing te doen, heb je het volgende nodig:

 • Een website of blog: Je hebt een platform nodig om de affiliate links te delen en om bezoekers naar de doelwebsite te sturen. Dit kan een website of blog zijn
 • Affiliate programma’s: Voordat je aan affiliate marketing kunt doen, moet je lid worden van een affiliate programma. Dit geeft je toegang tot affiliate links en producten om te promoveren. Er zijn veel verschillende affiliate programma’s beschikbaar, dus je moet er een zoeken die bij je doelgroep past.

 • Traffic: Je hebt bezoekers nodig om je affiliate links te zien en te klikken. Dit kan komen vanuit zoekmachines, sociale media of andere websites. Je moet dus manieren vinden om traffic naar je website of blog te krijgen.

 • Een plan: Het is belangrijk om te weten wat je wilt bereiken met je affiliate marketing en hoe je dat gaat doen. Maak een plan en stel doelen op om te weten of je op de goede weg bent.

 • Patiëntie: Succes met affiliate marketing komt niet vanzelf. Het kan tijd kosten om een goede website op te zetten, traffic te genereren en geld te verdienen met je affiliate links. Wees geduldig en blijf doorgaan, want als je hard werkt, zul je uiteindelijk resultaten zien.

Kan je leven van affiliate marketing?

Ja, het is mogelijk om je inkomsten te verhogen en zelfs je leven te veranderen door aan affiliate marketing te doen. Veel mensen gebruiken affiliate marketing als een manier om geld te verdienen naast hun fulltime baan, terwijl anderen hun affiliate marketingbedrijf hebben uitgebreid tot een volledige tijdbaan.

Er zijn echter een aantal dingen waar je rekening mee moet houden als je wilt proberen om van affiliate marketing te leven:

 • Het vergt tijd en inspanning om succes te hebben met affiliate marketing. Het opbouwen van een website of blog en het genereren van traffic neemt tijd en moeite.
 • Het is belangrijk om de juiste niche te kiezen. Kies een niche waarin je geïnteresseerd bent en die relevant is voor je doelgroep.

 • Zoek naar hoogwaardige affiliate programma’s om aan deel te nemen. Zoek naar programma’s met hoge commissies en een goede reputatie.

 • Zoek naar manieren om je inkomsten te diversifiëren. In plaats van alleen te focussen op één affiliate programma, kun je ook aan meerdere programma’s deelnemen om je inkomsten te verhogen.

 • Wees geduldig en blijf doorgaan. Succes met affiliate marketing komt niet vanzelf. Het kan tijd kosten om geld te verdienen. Als je hard werkt, zul je uiteindelijk resultaten zien.

Wat zijn de kosten van affiliate marketing?

De kosten van affiliate marketing kunnen variëren afhankelijk van wat je wilt doen. Er zijn een aantal kosten waar je rekening mee moet houden:

 • Website of blog: Als je een website of blog wilt opzetten, zul je kosten hebben voor hosting en een domeinnaam. Dit kan tussen de €10 en €30 per maand kosten, afhankelijk van je provider.

 • Affiliate programma’s: Sommige affiliate programma’s hebben inschrijfkosten, terwijl andere gratis zijn. Zorg ervoor dat je de voorwaarden van het programma leest voordat je je aanmeldt om te weten wat de kosten zijn.

 • Marketing: Als je wilt dat je website of blog beter gevonden wordt door zoekmachines, zul je misschien geld moeten uitgeven aan SEO-diensten of advertenties.

 • Tools en hulpmiddelen: Er zijn veel tools en hulpmiddelen beschikbaar die je kunt gebruiken om je affiliate marketing te verbeteren. Sommige van deze tools kosten geld, dus je moet beslissen of het de moeite waard is om te investeren.

 • Het is belangrijk om te onthouden dat je niet meteen veel geld hoeft uit te geven om aan affiliate marketing te doen. Er zijn veel gratis hulpmiddelen en programma’s beschikbaar, dus je kunt beginnen met een beperkt budget. Als je hard werkt en je blijft ontwikkelen, kun je je inkomsten opbouwen en uiteindelijk geld verdienen met affiliate marketing.

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

In deze uitgebreide cursus ga je door middel van meer dan 80 video’s alles leren met het opzetten van een website en het toepassen Affiliate Marketing.

Deze training is volledig Nederlandstalig en overal online te volgen. De training bestaat uit 7 modules daarnaast krijg je ook toegang tot een forum waar iedereen op zit die ook bezig zijn met Affiliate marketing. Hier kan je al je vragen stellen en je successen delen.

Je leert in de training onder andere het volgende:

 • de basis van affiliate marketing
 • hoe je een website bouwt met een eigen domeinnaam
 • hoe je de artikelen op je website hoog laat scoren in Google
 • hoe je jouw artikelen zo inricht dat bezoekers overgaan tot koop
 • hoe je affiliate marketing op TikTok en Instagram kunt toepassen

Deze cursus is zeker voor zowel beginners als gevorderde geschikt omdat je echt alle puntjes op de i gaat zetten op het gebied van Affiliate marketing.

Dit kan als beginner zijn van het bouwen van een website tot je eerste blog en je eerste commissie tot iemand die al een website heeft maar bijvoorbeeld nog nooit Affiliate marketing heeft toegepast.

Wie is jacko meijaard?

Jacko Meijaard is de eigenaar van Internet succesgids. Dit is het grootste affiliate marketing forum van Nederland en België.  Op zijn 18e had hij zijn MBO afgerond en wilde hij in Utrecht journalistiek gaan studeren. Maar hij kwam er achter dat dit toch niet helemaal zijn ding was en na wat googlen vond hij websites waarbij jongens geld op internet verdienden en ondertussen op een tropisch eiland zaten. Dit vond hij interessant en hij ging zich er in verdiepen. Zijn doel was om elke dag € 250,- per dag te verdienen. Inmiddels heeft hij dit doel ruimschoots gehaald en zijn er maanden met uitschieters naar € 100.000.

Jacko wilde zijn kennis delen en bedacht de Affiliate Marketing Revolutie. De Affiliate Marketing Revolutie is een online cursus waarmee Jacko zijn cursisten leert om een affiliate website op te zetten en om daar geld mee te verdienen. Inmiddels zijn er al vele succesvolle cursisten en is er een actief forum waar de deelnemers hun kennis delen.

Als affiliate expert deelt hij zijn kennis op verschillende manieren:

 • Op zijn website internetsuccesgids.nl waar regelmatig nieuwe blogs over affiliate marketing verschijnen
 • Op social media waar regelmatig updates over affiliatie marketing en geld verdienen op internet verschijnen
 • Met zijn cursus de Affiliate Marketing Revolutie waarmee hij cursisten leert om zelf een affiliate marketing website te maken
 • Met zijn 10K club voor cursisten die sneller willen groeien met behulp van Jacko’s coaching

Waaruit bestaat de Affiliate Marketing Revolutie cursus?

De affiliate marketing revolutie 5.0 bestaat uit 11 modules en 75 lessen. Ontvang een certificaat na afronden van alle lessen.

 • Module 1: Welkom bij de AMR 5.0
 • Module 2 – Website inrichten
 • Module 3 – Hoog scoren in Google
 • Module 4 – Website live zetten
 • Module 5 – Meten is weten
 • Module 6 – Puntjes op de i
 • Module 7 – Afronding
 • Module 8 – Je website zonder Marketheme
 • Module 9 – WordPress goed instellen
 • Module 10 – Google is je vriend
 • Module 11 – Geld verdienen met je website

Wat leer je in de affiliate marketing revolutie?

 • 100% vrij te worden dankzij het internet. Jacko wil je laten zien hoe je een volledig vrij leven kunt leven dankzij het internet. Altijd je eigen dag indelen.
 • Een passief inkomen op te bouwen. Geld verdienen terwijl je slaapt of offline bent klinkt voor veel mensen als een droom, maar vergeten dat we in de tijd van het internet leven, waar alles kan.
 • Je inkomen elke maand te laten groeien. Omdat Jacko elke maand nieuwe assets opbouwt, en bestaande laat groeien, groeit zijn inkomen elke maand.
 • Een bron van inspiratie te worden voor vrienden en familie. De Jacko van nu is niet dezelfde persoon als de Jacko van tien jaar geleden. Ik ben enorm gegroeid als persoon en wil jou dit ook laten doen.
Affiliate marketing revolutie

Wat bied de affiliate marketing revolutie nog meer?

Bij de Affiliate Marketing Revolutie video training krijg je ook toegang tot het grootste affiliate marketing communityvan Nederland en België. 

Het forum bestaat uit een hechte community met ruim 11.000 leden en meer dan 70.000 berichten. En dat is naar mijn mening dan ook echt de kracht van het forum.

Er zijn namelijk ontzettend veel mensen met verschillende (professionele) vaardigheden die jou en andere mensen willen helpen met allerlei vragen of problemen.

Naast het forum zijn er ook regelmatig bijeenkomsten waar je Jacko en andere cursisten kan ontmoeten. Zo kun je connecties opbouwen en misschien zelfs samenwerkingen aangaan.

 • Géén technische kennis of een speciale opleiding nodig
 • Alle video’s zijn direct beschikbaar om te volgen
 • Toegang tot de grootste affiliate marketing community van Nederland en België
 • Jaarlijks worden de video’s voorzien met de nieuwste informatie en tips
 • Tijdsinvestering: Je zult er tijd in moeten steken, geduld moeten hebben en nieuwe dingen blijven ontdekken
 • Het duurt gemiddeld een maand of 3 voordat je geld gaat verdienen
9.4/10

Onze eindbeoordeling is dat de Affiliate Marketing Revolutie dan ook alle informatie bevat die je nodig hebt om te leren hoe je dankzij het internet geld kunt verdienen en om een passief inkomen op te bouwen. de video’s zijn prettig en zelfs voor beginners uitstekend te volgen zonder dat je overweldigd raakt door alle informatie. Je moet wel bereid zijn om tijd en energie in de videotraining te steken en alle informatie die je krijgt letterlijk stap voor stap toe te passen. En voor de prijs van 47 euro zeker en vast een top cursus. 

Deel dit bericht!

Laatste nieuwe berichten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

topreview.be