Affiliate held review. Beste wordpress pluging van nu?

affiliate held review

Affiliate held review in dit artikel gaan we op onderzoek of deze Nederlandse WordPress plugin affiliates echt wel ontzorgt en veel tijd bespaart. We gaan kijken hoe deze plugin werkt, of het door iedereen kan gebruikt worden en het zijn prijs waard is.

Inhoudsopgave

Wie zit er achter het idee van affiliate held?

De personen achter affiliate held zijn Dennis en Jari zij beheren al enkele jaren verschillende affiliates websites met succes. Jari is afgestudeerd als fysiotherapeut maar heeft besloten om nu als online marketeer verder te gaan. Dennis heeft een opleiding in Communication en Multimedia design gevolgd. Naast het programmeren houdt hij zich bezig met het ontwikkelen van WordPress oplossingen. Hij beheert ook een aantal winstgevende Affialiates websites.

Wat is affiliate held?

Affiliate held is een krachtig WordPress plugin waarmee affiliate website eigenaren simpel en op een gestructureerde wijze producten en artikelen kunnen toevoegen op hun website. Een plugin dus die affiliates ontzorgt en veel tijd bespaart.

Maar dit is nog niet alles, u productinformatie wordt automatisch up to date gehouden zelfs als het product uitverkocht is word het niet meer getoond op je pagina. Dus gedaan met alles handmatig aan te passen.

Affiliate held review hoe werkt het?

Affiliates held maakt gebruik van EAN codes. Dit is om de producten automatisch te kunnen laden en met de verschillende aanbieders te vergelijken. Met de API- koppeling van de door jou gekozen affiliate netwerken kan de software van affiliate held alle producten met diezelfde code aan elkaar koppelen. Hierdoor kun je dus altijd de beste prijs van het product op je website plaatsen.

Welke affiliate netwerken kan ik hierop aansluiten?

Affiliate held kun je koppelen met de volgende affiliate netwerken: Amazon (nl), Bol.com, TradeTracker, Tradedoubler, Awin, Partnerize, Daisycon en Adtraction.

Wat zijn de functionaliteiten van affiliate held?

Koppel met je favoriete affiliate netwerken

Maak simpel verbindingen met de affiliate netwerken die jou voorkeur hebben. Ze ondersteunen op dit moment koppelingen voor: Bol.com, TradeTracker, Daisycon, Tradedoubler, Awin, Partnerize, Adtraction en Amazon (NL).

Voeg u producten toe met de EAN-codes

Affiliate held maakt gebruik van de EAN-code van een product. Dit om ze met elkaar te kunnen vergelijken. En zo kun jij de beste prijs op je website plaatsen.  Zoek gemakkelijk de bijbehorende EAN-  code op via de geïntegreerde zoekfunctie en maak producten binnen een paar klikken aan.

In bulk producten toevoegen

Met de bulk import kun je veel producten tegelijk toevoegen zodat dit jou een hoop tijd uitspaart.

Je productgegevens synchroniseren

bepaal zelf wanneer je productgegevens wil opladen. Zodat  je producten altijd de meest recente prijzen, afbeeldingen en voorraad bevatten.

Toon en vergelijk je producten

Plaats nu je producten doormiddel van shortcodes  snel en efficiënt  op je website. Het tonen daarvan kan op verschillende manieren zoals, in een  lijst, kolom en carousel of gebruik “normale” tekstlinks.

Track je affiliates links

 Activeer de automatisch sub ID functionaliteit om nauwkeurig te tracken vanaf welke pagina’s en plekken je commissies genereert.

Ook kun je een volledig inzicht krijgen van de prestatie van je website door gebruik te maken van de uitgebreide statistieken. Hier vind je verschillende data op terug zoals het klikgedrag van je klanten of de voorraadstatus van de producten.

De snelheid van u website blijft gewaarborgd

Met Affiliate Held blijft je website optimaal presteren. . Omdat ze Affiliate Held ook gebruiken op hun eigen websites, hebben ze zelf ook baat bij een geoptimaliseerde plugin. En door affiliate held te gebruiken heb je waarschijnlijk wel een aantal andere plugins die je hierdoor niet meer hoeft te gebruiken zodat dit ook weeral in snelheid scheelt.

Kan iedereen affiliate held gebruiken

Iedereen kan affiliate held gebruiken, maar voor affiliates die veel met verschillende producten op hun website werken is dit echt wel een handige tool waar je veel tijd en energie mee uitspaart. Zo kun je u website met de gewonnen tijd naar een hoger niveau tillen.

Wat zijn de voordelen van affiliate held?

 • Tijdbesparend: Alles wordt automatisch up to date gehouden zodat jij dit niet meer hoeft te doen. En je tijd in belangrijkere dingen kunt steken.
 • Automatisch sub ID functionaliteit: hierdoor kun je nauwkeurig tracken vanaf welke pagina’s en plekken je commissies genereert.
 • Optimalisatie voor Google: Met de veelgestelde vragen module voeg je zoveel vragen en antwoorden toe als je wilt. Het is verder geen geheim dat zoekmachines houden van veelgestelde vragen in je artikelen. Ook voor deze module is er schema opmaak beschikbaar.
 • Snelheid van je website: Die wordt niet trager door deze plugin, en dankzij affiliate held kun je waarschijnlijk andere plugins verwijderen die je niet meer nodig hebt en zo je snelheid nog verbeteren zelfs.
 • De prijs: deze is eenmalig niet zoals vele anderen plugins waar je jaarlijks moet voor betalen.
affiliate held review

Wat zijn de prijzen van affiliate held?

Je hebt 3 verschillende formules:
 
 • 1 site licentie

  Levenslang updates

  Levenslang support

  Gratis installatiehulp

  slechts eenmalig

  67,-

 • 3 sites licentie

  Levenslang updates

  Levenslang support

  Gratis installatiehulp

  slechts eenmalig

  97,-

 • 10 sites licentie

  Levenslang updates

  Levenslang support

  Gratis installatiehulp

  slechts eenmalig

  127,-

   
 

Affiliate held review eindbeoordeling

 • Tijdbesparend
 • Volledig meetbaar
 • Automatisch sub ID’s toevoegen
 • Alles in het nederlands
 • Niks op aan te merken
8.7/10

Onze conclusie over de affiliate held WordPress plugin is dat dit echt aan te raden is voor elke affiliate die een grote hoeveelheid verschillende producten op hun website aanbieden. Dankzij deze plugin ga je heel veel tijd besparen die je dan weer in andere belangrijke dingen kunt steken. Ook de prijs is zeer correct omdat je dit maar éénmalig moet betalen en niet zoals vele andere waar je jaarlijks terug moet verlengen.

Deel dit bericht!

Laatste nieuwe berichten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *